UA EN
(0)

Історія

Поке – трендове блюдо Гавайської національної кухні яке підкорило серця мільйонів людей по всьому світу.
Втомлені від суші, піци і бургерів і вже вдосталь накуштувавшись експериментами кухарів Мішлена, жителі мегаполісів шукають щось цікаве і абсолютно автентичне.

Скромна закуска гавайських рибалок знайшла вибухову популярність в США (за даними Boomberg біля 300 ресторанів за два роки), Канаді та Австралії, і тепер впевнено відвойовує місце в гастрономічному просторі Європи. За межами далеких екзотичних островів блюдо перетворилося в модний «боул» на базі риби або морепродуктів і всього, що захочеться покласти в тарілку. Виконання іноді перетворюється в фантазію, яка нічого спільного з Гаваями не має. Навіть наявність риби вже не є обов’язковою.

Поке – ідеальна закуска і самостійне блюдо, збалансоване по білках, жирах і вуглеводах.

Існує кілька причин, завдяки яким Поке підкорив серця адептів правильного харчування.

• По-перше, в ньому багато корисних Омега-3 жирних кислот, які так потрібні нашому організму і яких нам так часто не вистачає.
• По-друге, Поке боул – це завжди вітамінно-мінеральна «бомба», тому що складається з багатьох інгредієнтів, кожен з яких під зав’язку набитий користностями.
• Нарешті, поке – це зручно і смачно, тому що готується швидко і з тих інгредієнтів, які подобаються. Якщо не їсте рибу – додайте м’ясо. Не любите рис – спорудіть подушку з кіноа або соби. Якщо не хочете овочі – замініть травами, насінням або горіхами.

Поке боул – концепція, а не просто страва.

Збирайте свій Poke Bowl як конструктор.